ENTRADA 6: EL MEU ESPORT ALTERNATIU

Benvinguts i benvingudes a altra entrada sobre el meu esport alternatiu!!


👉L'esport que hem triat es el Floorball, aquest esport m'agradava molt des de xicoteta, quan jugavem al col·legi. Considere que aquest esport pot motivar a l'alumnat que no li agraden els esports més tradicionals com el futbol o el basquet. També, em sembla que pot cridar molt l'atenció perquè és un esport que no veiem normalmente ací a Espanya. Per aquest motiu, pense que pot ser un esport molt divertit que els xiquets i les xiquetes poden gaudir i aprendre molt d'aquest. 

En relació amb el currículum, podem veure com hi ha relació amb els dos primers blocs. A més, aques esport contribueix a un medi educatiu i formatiu molt útil. Alguns objectius que podem aconseguir amb aquest esport són:

- Desenvolupament del equilibri i la coordinació.

- Desenvolupament i perfeccionament de les habilitats.

- Millora d'un equilibri afectiu, motriu, cognitiu i social.


👉Vos presente el meu esport alternatiu a travès d'aquesta infografia:

 

Comentarios

  1. Hola Paula,
    El Floorball, me parece un deporte alternativo muy interesante. Yo también lo practicaba de pequeña en el colegio.
    Por otro lado, me ha gustado que a lo largo de la reflexión hayas tenido en cuenta la ley y lo hayas relacionado con el currículo, en concreto con el área de educación física.
    Para acabar, quiero felicitarte por la infografía que has realizado, has incluido aspectos básicos que ayudan a conocer el deporte, sobre todo a personas que nunca han escuchado hablar sobre él.
    Mi puntuación es de un 9,5.

    ResponderEliminar
  2. Hola Paula !
    He de decir que nunca he practicado este deporte, pero me encantaría probarlo porque me fascina patinar. Tal vez no tenga nada que ver, ya que, los patines se tienen que coordinar con el stick, pero me gustaría probarlo.
    Me ha gustado mucho tu infografía. Has conseguido que la información quede clara, concisa y entendible. Los dibujos ayudan a que parezca más visual y atractiva.
    Mi puntuación es de un 9.

    ResponderEliminar
  3. Quins records m'ha dut aquesta entrada, Paula! Recorde quan jugàvem a aquest joc en Primària, amb estics de plàstic, per a un equip rojos i per a l'altre blaus... Quina nostàlgia! M'ha aparegut interessant que hi introduïsques com podem introduir aquest joc a l'aula segons la llei.

    Per altra banda, la infografia m'ha resultat fàcil d'entendre, ja que estava molt ben estructurada i amb la informació més rellevant de l'esport. Has fet un treball molt bon tant en la reflexió de l'esport com en la infografia.

    Seguix així, ja que al teu alumnat segur que li encantarà aprendre a través dels teus recursos. Enhorabona, un 9!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

ENTRADA 7: AVALUACIÓ VS QUALIFICACIÓ!

ENTRADA 8: CURRICULUM

REFLEXIÓ I AUTOAVALUACIÓ